Opleiding 1
Het veld van liefde, licht en energie

In deze zesdaagse module raak je vertrouwd met de Healing Arts visie op energetisch werken en leer je de basisvaardigheden van een Healing Arts therapeut. De gronding en het eigen bewustzijnsveld van een therapeut zijn essentieel voor de ruimte die het zelfgenezend vermogen van een cliënt gegeven kan worden. Door vraagstelling vanuit de eigen intuïtie helpt de therapeut de cliënt bij de kern te komen. Deze manier van werken doet een beroep op eigen veiligheid, zichzelf zijn, bewustzijn en intuïtieve vermogens van de therapeut. In deze module komen o.a. aan de orde:

– Aarden in lichtenergie, energetische koorden
– Een liefdevol, veilig en geaard veld leren neerzetten voor je cliënt
– Het zelfgenezend vermogen van je cliënt ruimte leren geven
– Leren werken met de informatievelden die de lichtfrequenties genereren
– Leren werken met ‘lege’ handen, zonder enig vooropgestelde gedachte
– Lichtfrequenties: werking, gebruik, dosering, zelf doorwerken van series (flesjes)
– Leren helen van familielijnen.

Opleiding 2
Werken met je universele bewustzijnsvelden

In zes dagen leer je om elders in het universum verworven kwaliteiten en talenten naar het hier en nu te halen en op celniveau in je fysieke lichaam te huisvesten (multi-dimensionaliteit). Zo kun je er weer over beschikken en mee werken. Je leert voelen waar je eigen ontwikkelingspotentieel en werkterreinen liggen. Deze module is bedoeld om je vol vertrouwen te leren werken met universele bewustzijnsvelden. In deze module komen o.a. aan de orde:

– Multi-dimensionaliteit
– Helen met de lichtfrequenties op tijdslijnen
– Diepgaand werken met het zelf genezend vermogen van het lichaam
– Bewustzijnslagen in de aarde
– Planetaire reizen
– Begeleiden van cliënten bij ontmoetingen met hun andere zelven
– Samenwerking met allerlei fijnstoffelijke wezen.

Opleiding 3
Innerlijke kind

Dit is een 6 daagse cursus voor mensen die graag in verbinding willen komen met hun intuïtie en innerlijk kind. Hierdoor kun je jezelf beter begrijpen. Doordat je jezelf steeds beter leert kennen kun je je bevrijden van oude vastzittende patronen ontstaan vanuit je kindertijd. Je gaan onthechten van regels en normen die vroeger door de buitenwereld werden opgelegd waardoor je weer vanuit je hart kunt gaan voelen en praten. Een leven te leiden dat je nu graag wilt. Jezelf tegenhouden door onzekerheid en angst kan duiden op onverwerkte gebeurtenissen vanuit je kindertijd. Tijdens de cursus word je als het ware je eigen coach die je zelf vroeger nodig had.. Dus geschikt voor mensen die aan zichzelf willen werken.

Wanneer je in verbinding bent met je innerlijk kind zul je merken dat je de kinderen om je heen beter begrijpt en kunt zien in wie ze zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor de volwassenen om je heen. Dit begint bij jezelf. Kinderen voelen of je ze kunt zien in wie ze zijn. Dit geldt in gevoelsmatige zin en energetische zin. Met kinderen werken gaat over plezier.

Tijdens deze cursus is het belangrijk om op basis van creativiteit en speelsheid weer in contact te komen met je eigen innerlijk kind. Dus enerzijds een intensieve cursus omdat je je eigen kind stukken tegenkomt en heelt. Anderzijds een bevrijdende cursus omdat je de kwaliteiten van jouw innerlijk kind weer kunt voelen. Creativiteit komt tijdens deze cursus zeker aan bod. Een tekening maken in verbinding met je kindertijd maakt dat je weer kunt gaan verbinden met delen van jezelf in wie jij bent. Klank is een manier van communicatie deze ons helpt in verbinding te komen met onszelf en elkaar. Het is een manier om te ervaren hoe het is om op vele lagen gehoord te worden.