Mijn naam is Cindy Beijer, ik ben geboren in oktober 1971. Als kind was gevoeligheid voor mij al snel duidelijk. Om dit alles als opgroeiend mens een plek te kunnen geven ben ik vrij jong begonnen me te verdiepen in de “spirituele” en “alternatieve” materie.

Zo ben ik constant bezig gebleven met me te verdiepen in de mens, wie is hij, wat is hij en wat houdt hem bezig.

In 2006 ben ik begonnen met het volgen van diverse cursussen. Een jaar later startte ik met het geven van groepsmeditaties, readings en coaching.

Aansluitend volgde ik de 4-jarige opleiding tot energetisch therapeut en eind 2017 tot Healing Arts leraar.

Regelmatig volg ik workshops en bijscholingen en blijf ik me verdiepen in de onderdelen van onze praktijk, waarin de behoefte van de mens centraal staat.

 

Mijn naam is René van Iersel, ik ben geboren in oktober 1962. In het jaar 2000 ben ik begonnen met diverse Reiki opleidingen. In 2004 sloot ik deze af als  Reiki-leraar. 2004 was ook het jaar waarin mijn praktijk officieel werd.

Kristallen Klankschalen Avonden, meditaties, behandelingen, opleidingen, workshops en Open Reiki Avonden waren een vast onderdeel in mijn praktijk. In december 2017 heb ik de opleiding tot Healing Arts leraar afgerond.

De praktijk, de mens, de onderwerpen en behoeftes van onze klanten, zijn nog steeds mijn passie en drijfveer. Het volgen van workshops en bijscholingen zijn voor mij dan ook een logisch gevolg.

 

Van 2 praktijken naar 1 praktijk 

In 2012 ging Cindy met haar meditatiegroep naar een Kristallen Klankschalen avond bij René. Zij kenden elkaar nog niet. Al snel bleek dat vanuit interesse in de verschillende praktijkonderdelen werkzaamheden gekoppeld konden gaan worden. Bij het samen gaan in 2015 kwamen er 2 praktijken onder 1 dak. Samen hebben we aan onze weg getimmerd en zijn beide praktijken nu geïntegreerd tot 1 praktijk.